IT-hjelp

Her finner dere guider som kan være til hjelp om dere har tekniske problemer

Word og Excel versjon 16.85 har trøbbel ved at det henger og fryser. Slik fikser du din Office-pakke:

1: Last ned 16.84 versjonen av MS Office her.
2: Slett Word,Excel,(evt også Powerpoint og Onenote) appen på mac-en ved å dra den fra Finder til søppelkurven.
3: Kjør Office installasjonspakken som ble lastet ned.
4: Skru av automatisk oppdatering i Word (som gjelder for alle). Fremgangsmåte: trykk gå til Hjelp -> Se etter oppdateringer. I nytt vindu, skru av "Hold Microsoft -appene oppdaterte automatisk".
5: Etter at du er ferdig med dine eksamener, anbefaler vi at du slår på igjen automatiske oppdateringer igjen.

Fra påsken 2024 har vi faset ut orakel.akademiet.no og erstattet den med Office 365 passordnullstilling. Mao gå hit for å nullstille ditt passord: passwordreset.microsoftonline.com. Benytt ditt fulle brukernavn (11aaabbb@stud.akademiet.no)

Hvis du ønsker å endre et nåværende passord kan du gå inn på bbweb.akademiet.no. Logg inn med ditt brukernavn og passord og velg "Endre eget passord".

Torsdag